})(jQuery);

Analytics, wij meten en sturen bij waar nodig

Het is tegenwoordig echt essentieel om de statistieken van je website te meten. Het geeft je niet alleen inzicht in hoe je website presteert, maar helpt je ook om slimme beslissingen te nemen die je meer verkeer opleveren. Wij werken met tools zoals Google Search Console & Google search central om onze website onder de loep te nemen en constant te verbeteren.

Voor een succesvolle website is het nodig om te spieken in de statistieken

Laten we eerlijk zijn: iedereen wil meer bezoekers op z’n website, toch? Door je statistieken te meten, krijg je een duidelijk beeld van wat er goed gaat en waar je nog kunt bijsturen. Denk aan dingen als welke pagina’s het meest bezocht worden, hoe lang mensen blijven hangen, en waar ze afhaken. Dit zijn super waardevolle inzichten die je helpen om je content en je website-ervaring beter af te stemmen op je bezoekers. We gebruiken onder andere Google Search Console. Dit is een fantastische tool om te checken hoe onze site presteert in de zoekresultaten van Google. Met deze tool kunnen we bijvoorbeeld zien op welke zoekwoorden we goed scoren, en op welke we nog kunnen verbeteren. Zo kunnen we de SEO-strategie finetunen en zorgen dat onze teksten beter aansluiten bij wat mensen zoeken. Maar het gaat niet alleen om teksten. Search Console helpt ons ook om technische issues op te sporen die de prestaties van de site kunnen belemmeren, zoals laadtijden, mobiele gebruiksvriendelijkheid en eventuele foutmeldingen.

Meer traffic is meer leads

Door deze inzichten kunnen we snel schakelen en aanpassingen doen. Misschien moeten we een bepaalde pagina optimaliseren met betere keywords, of moeten we de technische kant van de website een opknapbeurt geven. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat we hoger in de zoekresultaten komen, wat natuurlijk meer bezoekers en potentiële klanten betekent. Kortom, het meten van je website-statistieken is een must als je wilt groeien en je online aanwezigheid wilt versterken. Met tools zoals Google Search Console kunnen wij bij The Upper Room continue aan de knoppen draaien om onze site beter en zichtbaarder te maken.

Maatwerk voor iedere case

Wij werken met maatwerk pakketten. Dit betekent dat we voor elke klant een pakket op maat maken dat perfect aansluit bij hun behoeften. We kunnen per case een bepaald aantal uren per maand reserveren om te werken aan de vindbaarheid van je website. Aan de hand van rapporten meten we resultaten. Aan de hand daarvan maken we vervolg keuzes. Let's make your brand get love & leads!

Interesse om beter gevonden te worden?

Ben je klaar om jouw website naar een hoger niveau te tillen en meer verkeer te genereren? Laat ons je helpen om beter gevonden te worden met op maat gemaakte SEO-oplossingen. Vul je contactgegevens in en ontdek wat The Upper Room voor jou kan betekenen. Samen zorgen we ervoor dat jouw website optimaal presteert en meer bezoekers aantrekt.