WordPress onderhoud, The Upper Room uit Den Bosch ontzorgt

Met onze wordpress onderhoud pakketten zorgen wij voor een snelle, stabiele en veilige wordpress website. Het onderhoud van jouw wordpress website is namelijk erg belangrijk. WordPress (het CMS waar wij mee werken), plugins en de scripts waaruit de website bestaat zijn regelmatig aan een update toe. Met onze onderhoud pakketten nemen wij alle nodige werkzaamheden mbt updates van je over.
Bekijk onze pakketten

Waarom wordpress onderhoud zo belangrijk is?

De updates bevatten functionele vernieuwingen en verbeteringen, maar ook beveiligingsupdates. Zonder wordpress onderhoud loopt je website het risico om kwaadwillenden toegang te verschaffen en beschadigd te raken. Met blacklisting bij Google, een niet goed functionerende website of zelfs geheel verlies van je website tot gevolg. Vandaar dat het goed onderhouden van jouw wordpress website een absolute aanrader is.

Met wordpress onderhoud stel je je investering veilig

Met een wordpress onderhoud pakket nemen wij het technisch onderhoud van je website over. Het gecontroleerd updaten van de CMS software, plugins, de daarbij nodige aanpassingen binnen de website, het maken van back-ups (en het terugzetten hiervan wanneer nodig) zijn taken die we van je overnemen. Ook zorgen wij er voor dat, wanneer er vanuit de hosting een nieuwe php versie uitkomt, jouw wordpress website compatible blijft. Zo kom je zelf nooit met vraagstukken te zitten. Jouw website blijft snel, veilig en stabiel draaien.

Onze wordpress onderhoud pakketten

De website zal met eens van onze pakketten altijd onder onze radar blijven. Zo zorgen wij er voor dat de website altijd snel, veilig en stabiel zal blijven draaien. Hiermee ben je verzekerd van een technisch uitstekend onderhouden website en waarborg je de investering. Kortom; met reclamebureau The Upper Room uit Den Bosch staan wij standby om jouw wordpress website veilig te laten draaien.

Wil jij jouw wordpress website onderhoud uitbesteden?

Als ondernemer is het belangrijk om te doen waar je goed in bent. Het onderhouden en updaten van jouw wordpress website kan veel tijd in beslag nemen. Door het uitbesteden hiervan kan jij je als ondernemer gewoon richten op wat voor jou belangrijk is. Heb je interesse om jouw wordpress onderhoud uit te besteden? Laat jouw gegevens achter en wij komen bij je terug.

Neem contact op voor wordpress onderhoud